Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Online 27 Mayıs’a Kadar PS4’te Ücretsiz!

PS4 oyuncuları 27 Mayıs'a kadar Red Dead Online'ı ücretsiz olarak oynayabilirler.

Kasım 2018’de lansmana çıkan ve oyuncuları vahşi batının uçsuz bucaksız kasabalarında savaşmaya götüren Red Dead Online geçtiğimiz gün yeni bir güncelleme almıştı. Bugün gelen bilgiler ile oyunun 27 Mayıs’a kadar PlayStation 4 platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulacağı öğrenildi.

Red Dead Online 27 Mayıs’a Kadar PS4’te Ücretsiz 2

Geçtiğimiz gün yeni bir güncelleme alan ve güncelleme ile oyuncularına sayısız yeni içerik ve yeni görevler sunan Red Dead Online dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları karşı karşıya getirmeye devam ediyor. 23 milyondan fazla satarak geliştiricisini zengin eden yapım bugün gelen bilgiler ile PlayStation 4 platformundaki oyuncuların yüzünü güldürecek.

GamingBolt’un haberi ile öğrendiğimiz gelişmeye göre Red Dead Online 27 Mayıs’a kadar PlayStation 4 oyuncularına tamamen ücretsiz olmuş. PlayStation Plus abonesi olmayan oyuncular da ücretsiz olarak online modu oynayabilecek ve fikir sahibi olabilecekler. Ynei güncellemesi ile yeni hikaye görevlerine sahip olan yapım, çeşitli etkinlikler de dahil olmak üzere ücretsiz olarak konsol platformu oyuncularına sunuyor.

Dileyen PlayStation 4 oyuncuları yeni içerikler de dahil olmak üzere 27 Mayıs’a kadar Red Dead Online’ı ücretsiz olarak oynayabilirler.

Bilgisayar platformuna yönelikte çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen yapım, günümüzde konsol ve mobil platformda oynanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.