Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Dead Online 26 Şubat’ta Yeni Bir Güncelleme Alacak!

Red Dead Online 26 Şubat'ta alacağı güncelleme ile oyun içerisinde bazı dengelemeler yapacak.

Geçtiğimiz yılın beklenen oyunu olan ve yayınlanması ile deli gibi satan Red Dead Redemption 2 milyonlarca adet kopya satmayı başarmıştı. Konsol ve mobil platformda ücretsiz olarak yayınlanan yapım, bilgisayar platformu için de çeşitli sızıntılar ile gündeme gelmişti. Hala PC sürümüne dair bir bilgi yer almazken oyunun Online moduna dair bir güncelleme duyurusu yapıldı.

Red Dead Online 26 Şubat’ta Yeni Bir Güncelleme Alacak 2

26 Ekim’de konsol ve bilgisayarlar için lansmana çıkan Red Dead Redemption 2 daha yayınlanalı ilk üç günde 6 milyon kopya satışını geride bırakmıştı. Oyuncuların ilgisini karşılıksız bırakmak istemeyen Rockstar Games, çok geçmeden 27 Kasım’da oyunculara online bir modda sunmuş ve birlikte vahşi batıda savaşma fırsatı vermişti. Online modda oyuncular birbirleri ile savaşırken oyuna gelen güncellemeler ile hem hatalar ortadan kaldırılıyor hem de oyunculara yeni içerikler sunuluyordu. Başarılı oyunun Online moduna dair yeni bir güncelleme duyurusu da gün yüzüne çıktı.

Altchar’ın yapmış olduğu habere göre Red Dead Online 26 Şubat’ta yeni bir güncelleme alacakmış. Güncelleme ile oyunun ödül sistemi üzerinde bazı değişiklikler yapılırken, yapım içerisinde yer alan silahlar üzerinde de çeşitli dengelemeler yapılacağından bahsediliyor. Ayrıca oyunun açık dünyası üzerinde bazı geliştirmeler, mini harita üzerinde iyileştirmeler ve daha fazlası gelecek olan güncelleme ile oyunculara sunulacakmış.

Oyuna gelecek olan güncelleme ile oyunculara bazı Günlük Zorluklar da sunulacak. Oyuncular bu zorlukları tamamlayarak tamamlayarak daha fazla XP kazanma fırsatı elde edecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.