Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Bull Son Şampiyon’u Team Entelechy Oldu!

Red Bull Son Şampiyon'u rakibini 2 -1 yenerek Team Entelechy oldu.

Ülkemizin en büyük Dota 2 turnuvası Red Bull Son Şampiyon’un büyük finali nihayet belli oldu. Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşen finalde galip Team Entelechy oldu.

Red Bull Son Şampiyon’u Team Entelechy Oldu 3

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Dota 2 ülkemizde de oldukça popüler bir konumda yer alıyor. Türkiye’nin en büyük Dota 2 turnuvası olan Red Bull Son Şampiyon oldukça nefes kesici geçmişti. Heyecan dolu bir yıldan sonra nihayet finalistler belli olmuş ve final heyecanı tüm atmosferi kaplamıştı. İstanbul Grand Pera Emek Sahnesi’ndeki finalde Unchained Esports ile Team Entelechy şampiyon olabilmek için ter döktü.

Avrupa’nın bir numaralı Dota 2 oyuncusu olan FuNKeFal’in de Unchained Esports forması giydiği maçta etkileyici bir mücadele yaşandı. Turnuvanın son şampiyonu son oyunda belirlendi. Oldukça zorlu geçen maçta Team Entelechy şampiyon oldu. Finalde Canberk “canko” Atasev, Furkan “rocco” Salgın, Oğulcan “olgiedota” Özdemir ve Ali Güray “mushroom” Özen, Cantuğ ‘Unlost’ Özsoy gibi ünlü Twitch yayıncıları da mücadeleyi yorumladılar ve önemli tespitlerde bulundular.

Red Bull Son Şampiyon’u Team Entelechy Oldu 2

Team Entelechy rakibini 2-1 yenerek kupayı kaldırmaya hak kazandı. Takım oyuncuları kupa tesliminde oldukça sevinç duydular.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.