Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Red Bull Player One’ın Şampiyonu Belli Oldu!

Red Bull Player One şampiyonu Can Bozacı oldu.

Amatör ve profesyonel esporcuları bir araya getirmeye devam eden Red Bull Player One geçtiğimiz günlerde yine rekabet dolu maçlara ev sahipliği yaptı. Alanında tek olan Red Bull Player One nihayet şampiyonunu buldu.

Red Bull Player One’ın Şampiyonu Belli Oldu 2

Ülkemizin ilk en iyi amatör düellocularının mücadele ettiği ‘Teke Tek’ League of Legends turnuvası Red Bull Player One 2019’un şampiyonu zorlu maçlar sonrasında belli oldu. Omen by HP sponsorluğunda Riot Games Espor Sahnesi’nde düzenlenen Red Bull Player One 2019 mücadeleleri adeta kıran kırana geçti. 1000’e yakın seyirci tarafından izlenen maçlar Twitch üzerinden de canlı olarak yayınlandı.

İlk maçı kaybederek kaybedenler tarafına düşen Can ‘Helioses’ Bozacı, sonrasında gösterdiği performans ile rakiplerini birer birer geçerek finale çıkmayı başardı. Final’de tek mağlubiyet alan rakibi Retyx ile tekrar eşleşen Helioses, üs üste 3 eşleşmede galip gelmeyi başardı. Helioses başarılı performansı ile Red Bull Player One 2019’un şampiyonu oldu.

Başarılı düellocu, kaybedenler yarı finali öncesinde “Herkes ile ilgili notlar alıyorum ve teknik oynamaya çalışıyorum.” demişti.

Maç sonrasında ise Helioses, “Çok mutluyum. Şu an her duyguyu aynı anda yaşıyorum. İlk maçı kaybetmek moralimi bozmuştu, finale çıkabileceğimi ummuyordum ama iyi oynadım ve başardım.” açıklamasını yaptı.

Helioses Brezilya’nın Sao Paula şehrinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.