Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realme’nin Yeni Aksesuarları Türkiye’de Satışa Çıkıyor

Realme Türkiye'ye akıllı telefonlarının yanında yeni aksesuarlarını da satışa sunacak.

Türkiye faaliyetlerine resmi olarak başlayan Realme ülkemizde yeni akıllı telefonlarını duyurmasının ardında yeni aksesuarlarını da ülkemizde satışa sunacak. 

realmenin yeni aksesuarlari turkiyede satisa cikti 2

Ülkemizde Realme 5 Pro ve Realme XT modellerini satışa sunan Realme yeni akıllı telefonlarının ardından yeni aksesuarlarını da satışa sunmaya hazırlanıyor. Realme’nin bu aksesuarlarından birisi powerbank olacak. 10.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip olacak olan Realme’nin yeni powerbank modeli üç farklı renk seçeceğine sahip. Realme’nin powerbank modeli 12 katmanlı bir devre korumuna sahip. 

Realme’nin ülkemizde satışa sunacağı bir diğer aksesuar ise “Buds Air” isimli kablosuz kulaklık olacak. Uygun fiyat etiketiyle dikkat çeken Realme’nin yeni aksesuarlarının Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı. 

Realme 5 Pro Özellikleri 

6.3 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan Full HD+ çözünürlük sunan ekran ile birlikte gelen Realme 5 Pro modeli, işlemci tarafında Qualcomm Snapdragon 712 işlemcisi ile birlikte geliyor. 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile destekleniyor. Arka tarafında 48 megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya ek olarak 2 megapiksel ve 2 megapiksel çözünürlüğündeki kameralardan oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olan Realme 5 Pro modelinin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Realme XT Özellikleri

6.3 inç büyüklüğünde 2340 x 1080 piksel çözünürlük sunan Super AMOLED ekran ile birlikte gelen Realme XT modelinin işlemci tarafından Qualcomm Snapdragon 712 işlemcisi yer alıyor. 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ise desteklenen Realme XT modeli 4.000 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor. Arka kamera tarafında 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kameranın yanında 8 megapiksel çözünürlüğünde kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde kamera ve 2 megapiksel çözünürlüğünde kameradan oluşan dörtlü kamera kurulumuna sahip. Realme XT modelinin ön kamerası ise 16 megapiksel çözünürlüğünde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.