Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realme’den Dikkat Çeken Hızlı Şarj Teknolojisi

Çinli akıllı telefon üreticisi olan Realme kendi yeni hızlı şarj teknolojisi olan Ultra Dart üzerinde çalışıyor. Realme'nin yeni hızlı şarj teknolojisi ile birlikte akıllı telefonlar artık dakikalar içerisinde tamamen dolabilecek.

Ülkemizde de ürünlerini gördüğümüz Realme’nin bir süredir üzerinde çalıştığı, yeni hızlı şarj teknolojisi Ultra Dart ile ilgili yeni detayları ortaya çıktı.

realmeden dikkat ceken hizli sarj teknolojisi 2

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin alt markası olan Realme bir süredir yeni hızlı şarj teknolojisi üzerinde çalışıyordu. Gelen son bilgilere Realme 100W hızlı şarj teknolojisini kısa süre içerisinde duyuracak. Realme’nin Ultra Dart olarak isimlendirdiği yeni hızlı şarj teknolojisi, tamamen boş olan 4.000 mAh kapasiteli bir bataryayı sadece 17 dakikada doldurabilecek. Kaynaklar Qualcomm’un önümüzdeki yıl duyurusunu gerçekleştireceği Snapdragon 875 işlemcisi ile birlikte 100W hızlı şarj desteği sunacağını aktarıyor. Eğer ki Qualcomm ve telefon üreticileri arasında bir anlaşma sağlanırsa, gelecek yıl duyurusu gerçekleştirilecek olan yeni Snapdragon 875 işlemcisi ile birlikte şarj sorunu ortadan kalkaca gibi görünüyor. Realme akıllı telefon modellerinde şu an en fazla 65W hızlı şarj desteği sunuyor.

Realme Son olarak Realme X3 Modelini Duyurmuştu

Realme’nin yeni akıllı telefonu, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 855 Plus işlemcisinden alıyor. 6.6 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük sunan 120 Hz ekran yenileme hızına sahip bir ekran ile birlikte gelen Realme X3 modeli, 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip. Realme X3 modelinin depolama alanı ise 128 GB olarak belirlenmiş durumda.

Arkasında 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kamerasının yanında 8 megapiksel ultra geniş açı kamera + 2 megapiksel makro ve 12 megapiksel telefoto kameradan oluşan dörtlü kamera kurulumuna sahip olan modelin ön kamerası ise 16 megapiksel ve 8 megapiksel çözünürlüğünde.

30W hızlı şarj desteğine sahip olan 4.200 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen modelin yanında ise parmak izi okuyucusu yer alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.