Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realme X50 Pro Modeli Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı

Realme X50 Pro modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

Realme’nin önümüzdeki günlerde duyuracağı yeni akıllı telefonu Realme X50 Pro modeli hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı.

realme x50 pro modeli hakkinda yeni bilgiler ortaya cikti 2

Türkiye faaliyetlerine geçtiğimiz aylarda başlayan Realme, önümüzdeki günlerde yeni X50 Pro modelini tanıtacak. Realme’nin yeni akıllı telefonunun özellikleri ortaya çıktı. OPPO bünyesinden ayrılarak bağımsız bir marka olarak yoluna devam eden Realme markası bilindiği gibi önümüzdeki günlerde yeni akıllı telefonu Realme X50 Pro modelini tanıtacak. 5G desteğine sahip olacak olan Realme’nin yeni akıllı telefonu Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemcisinden güç alacak.

Ünlü performans testi uygulaması AnTuTu üzerinde aldığı 574.985 puan ile rekor kıran Realme X50 Pro modeli, 90 Hz ekran yenileme özelliğine sahip bir ekran ile birlikte gelecek. Realme X50 Pro modeli ayrıca OPPO tarafından geliştirilen 65W SuperDart Charge hızlı şarj teknolojisi ile birlikte gelecek.

Realme C3 Özellikleri

MediaTek Helio G70 işlemcisinden güç alan ve grafik tarafında da Mali – G52 MC2 GPU ile birlikte gelen Realme C3 modeli 5.000 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan LCD ekran ile birlikte gelen Realme C3 modeli arkasında 12 megapiksel f/1.8 ve 2 megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensöründen oluşan çift kamera kurulumu ile birlikte geliyor. Realme C3 modelinin ön kamerası ise 5 megapiksel çözünürlüğünde. 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı seçeceğine ek olarak 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı seçeceği de bulunuyor. Modelin üst sürümü 112 dolar fiyat etiketine sahipken Realme C3’ün ülkemizde satışa sunulur sunulmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.