Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realm Royale’in Alpha Paketi Yayınlandı!

Realm Royale’in Alfa paketi oyunculara sunuldu.

5 Haziran’da Steam’de bilgisayar oyuncularına Erken Erişim Oyunu olarak sunulan Realm Royale, Hi Rez Studios tarafından geliştiriliyor ve yayınlandı.

Realm Royale’in Alpha Paketi Yayınlandı 2

Çok oyunculu olarak oynanabilen Realm Royale, 7 farklı dil seçeneğine sahip olarak karşımıza çıktı. Aksiyon oyunları arasına dahil olan yapım, oyunculara rengarenk bir atmosferde hayatta kalma fırsatı veren yapım, bizleri eğlencenin ve rakabetin tam ortasına götürüyor. Kaliteli grafiklerin ve hoş derecedeki görsel efektleri ile karşımıza çıkan oyun, bu sabah yeni bir paket aldı. Alpha paketi olarak duyurulan yeni paket Steam’de 24.49 TL olarak satılıyor.

Paket içerisinde oyunculara sprey, avatar, skin vs. Kozmetik ürünler sunulacak. Paket toplamda 5 farklı kozmetik ürüne sahip olacak.  Bu paket sınırlı bir süre için oyunculara sunuluyor. Steam’de inanılmaz bir ilgiyle karşılaşan oyun, tam sürüme ne zaman geçiş yapacak bilinmiyor. Oyun için yayınlanan Alpha paketi, oyunun Steam’deki başarısını kutlamak için yayınlandı. Bu paket sadece Realm Royale Alfa sürecinde kullanılabilir. Daha sonrasında ne yazık ki kullanılamaz. Alfa paketi bu sabah bilgisayar oyuncularına 24.49 TL fiyat etiketi ile sunuldu.

Yeni paketi Steam’den indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.