Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Realm Royale Kan Kaybediyor!

Realm Royale oyuncu kaybetmeye devam ediyor.

PC platformuna 5 Haziran 2018’de hayatta kalma modu ile çıkış yapan Realm Royale oyuncu kaybediyor.

Realm Royale Kan Kaybediyor 2

Oynaması ücretsiz olarak konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına sunulan Realm Royale şuanda erken erişim oyunu olarak 4 bin civarında oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Günümüzün popüler oyun modu olan hayatta kalma modu ile oyuncuların karşısına çıkan yapım, Haziran ayında en yüksek oyuncu sayısı olan 104.557 kişi tarafından aktif olarak oynanıyordu. Henüz erken erişimde olan yapım bu rakam ile oldukça başarılı bir başlangıç yapmıştı.

Haziran ayından sonra Temmuz ayına gelindiğinde oyun 4’te 1’i kadar düşük bir kitle tarafından oynanmaya devam etti. Rakamlarla ifade edecek olursak 2018’in Temmuz ayında Realm Royale’i 23.576 oyuncu oynuyordu. Gün geçtikçe kan kaybetmeye devam eden yapım, en düşük oyuncu kitlesine Ekim ayında sahip oldu. Ekim ayında oyunu 2.744 kişi oynadı. Son 30 günlük rakamlara göz attığımızda oyuncu sayısı 4.698 kişiye arttığını görüyoruz.

Ancak son 24 saatlik oyuncu diliminde toplam 3.396 oyuncunun birbirleri ile mücadele ettiği göze çarpıyor. Yani Realm Royale oyuncu kitlesini hızla kaybetmeye devam ediyor.

Ne zaman tam sürüme geçiş yapacağı konusunda net bir bilginin yer almadığı yapım bakalım durumu nasıl toparlayacak bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.