Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ReadySet Heroes Yakında PC’ye Gelecek!

ReadySet Heroes Epic Store üzerinde bilgisayar platformu için ön siparişlere açıldı.

1 Ekim 2019’da PlayStation Store’da PlayStation 4 platformu oyuncularına sunulan ve oldukça beğenilen ReadySet Heroes yakında bilgisayar platformu oyuncularına da sunulacak. Yapım PC için Epic Store üzerinde 33.00 TL olarak ön siparişlerde yer alıyor.

ReadySet Heroes Yakında PC’ye Gelecek 2

Robot Entertainment tarafından geliştirilen ve Sony tarafından PlayStation 4 platformunda lansmana çıkan ReadySet Heroes, 2019’un 4’ncü çeyreğinde Epic Store üzerinden bilgisayar platformu için de lansmana çıkacak. Hızlı ve tempolu bir oynanışa sahip olan yapımda oyuncular birbirinden farklı zindan maceralarına katılabilecek, epik arenalarda mücadele edebilecek ve sıfırdan zirveye doğru ilerlemeye çalışacaklar.

Oyuncular ReadySet Heroes içerisinde kendi karakterlerini seçebilecek, rastgele zindanlara girerek kendilerini geliştirebilecek ve birbirinden zorlu düşmanlara karşı mücadele edecekler. 2 farklı takımın yer alacağı oyun içerisinde zindanlara giriş yaparak çeşitli ödüller kazanabilecek ve yeni yetenekler keşfederek kendimizi geliştirebileceğiz.

En zorlu düşmanlar ile mücadele edeceğimiz yapımda oyuncular seçtikleri kahramanlar üzerinde diledikleri gibi değişiklikler yapabilecek, görünüşlerini kişiselleştirebilecekler. Her zindanda farklı düşman modelleri ve içerikler bizleri karşılayacak olan hikâye de yer alacak.

ReadySet Heroes- Launch Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.