Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer’ın 27 İnçlik Oyuncu Monitörü Duyuruldu!

Razer'ın ilk 27 inçlik oyuncu monitörü duyuruldu.

Oyuncuların yakından tanıdığı Razer yıllardır oyun alanı için çeşitli aksesuar ve ekipmanlar üretiyordu. Ünlü firma bu sefer yeni bir monitör duyurdu.

Razer’ın 27 İnçlik Oyuncu Monitörü Duyuruldu 2

Oyunlara verdiği desteklerle bilinen Razer, ilk 27 inç oyun monitörü olan Raptor’u duyurdu. 8 Ocak – 11 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta düzenlenecek olan 2019 International CES birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak. Bu ünlü isimler arasında Razer’da yer alacak. İlk tasarım modelinin açıklanmasından sonra geliştirilen Raptor bugün detayları ile ortaya çıktı. 27 içlik dev bir ekrana sahip olacak olan Raptor 1 milisaniyede 144 Hz hıza sahip olacak. 2560×1440 çözünürlük ile AMD Radeon FreeSync uyarlanabilir senkronizasyon teknolojisine sahip olacak olan monitör oyunculara en iyi deneyimlerden bir tanesini sunacak.

Monitörde ayrıca bir HDIM girişi, bir ekran bağlantı noktası, bir USB-C girişi ve iki USB-A girişi yer alacak. Geçmiştede Razer deneyimini geçmiş yıllarda monitörlere getirdiklerini ifade eden Razer Kurucu Ortağı ve CEO’su Min-Liang Tan artık monitör alanında kendi başlarına hareket edeceklerini ve masaüstü monitörler konusunda yeni monitörler geliştireceklerini belirtiyor.

Monitörün fiyatı 699.99 dolar olarak duyuruldu.

Razer Raptor’un Temel Özellikleri

Ekran Boyutu: 27 İnç

Çözünürlük: WQHD(2560x1440p)

Panel Türü: IPS

Yenileme Hızı: 144Hz

Oyun Modu: FPS/Yarış/MMO

Görüş Açısı: 178 derece

Kontrast Oranı: 1000:1

En Boy Oranı: 16:9

HDR: Evet

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.