Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer, Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı Tomahawk’ı Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Razer Tomahawk Oyuncu Bilgisayarı duyuruldu. Bilgisayar yakında ön siparişe açılacak.

Razer, üst düzey oyun masaüstünü ilk kez CES 2020’de gösterdikten sonra, kompakt PC’nin piyasaya sürülmesinin ilk ayrıntılarını açıkladı. Bu, Xbox Series X gibi konsolların yakın zamanda Kasım ayında yaptığı gibi önceden optimize edilmiş yepyeni bir teçhizat almak isteyen PC oyuncuları için özellikle etkili bir sürüm olabilir.

Razer Masaustu Oyuncu Bilgisayari Tomahawki Piyasaya Surdu

Razer’ın yeni Tomahawk Kompakt Oyun bilgisayarı olan PC, ilk kez Ocak ayında CES 2020’de ortaya çıktığında birçok ödül ve övgü kazandı. Mevcut en güçlü oyun bilgisayarlarından biri olan Tomahawk, aynı zamanda üst düzey bir teçhizata ihtiyaç duyan profesyoneller ve içerik oluşturucular için de piyasaya da ki yerini aldı.

Tomahawk için ön siparişler ilk olarak Aralık 2020’de daha sonra sunulacak ve yeni bilgisayarın kendisi daha sonraki bir tarihte tamamen piyasaya sürülecek. Razer’ın bu yeni oyuncu bilgisayarının fiyatı 2399,99 Dolar‘dan başlıyor ve bu da profesyonel düzeyde bir donanım arayan herkes için önemli bir yatırım yapıyor.

Bununla birlikte, bu fiyat, masaüstü bilgisayarın bazı modellerinde 2TB HDD ile birleştirilmiş 512GB SDD, Intel i9 İşlemci ve hatta bir Nvidia GeForce RTX 3080 dahil olmak üzere, üst düzey teknolojiyle dolu bir PC ile birlikte geliyor. Razer’ın sitesine buradan giderek PC’ye buradan bakabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.