Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Razer’ ın 3 Monitörlü Konsept Dizüstü Bilgisayarı Stanttan Çalındı

Razer' ın 3 ekranlı dizüstü bilgisayarı ve chroma projeksiyon cihazı CES standından çalındı. Çok cezbedici bir ürün olduğu konusunda hemfikiriz.

Dünyanın en büyük teknoloji fuarından birisi olan CES’ e damgasını vuran Razer’ ın 3 monitörlü prototip dizüstü bilgisayarı Project Valerie ve Chroma projeksiyonu Project Ariana, fuar stantlarından çalındı.
Bizzat Razer’ ın CEO’ su Min-Liang Tan, Facebook sayfasından bu durumu haber verdi. Daha önce hiç görülmemiş bir şekilde tasarıma sahip dizüstü’ nün prototipinin çalınması, çok önemli bir önem taşıyor. Tasarımını ve neler kullandığına bakarak, prototipi çalmak isteyen kişilerin eline geçerse oldukça kötü bir hale girebilir. 
 
Min-Liang Tan’ ın yaptığı açıklamaya göre, gerekli raporların hazırlandığını, Fuar yöneticileri ve kolluk kuvvetleriyle birlikte çalışma içerisinde olduklarını belirtti.  Bu durum karşısında hırsız her yerde aranıyor. Prototip olduğu için, normal bir çalınmanın ötesinde çok daha büyük bir suç olarak gözüküyor. 
528866 razer project valerie
Razer 2011 yılında da böyle bir hırsızlığa maruz kalmıştı. San Francisco’ da ki Razer R&D labaratuvarında, iki adet, prototip Blade çalınmıştı. Bu durumdan sonra, şirketin içerisinde bir hırsız var sorularını akıllara getirdi. Ancak, hırsız bir çalışan olduğunu şirketin CEO’ su Min-Liang Tan reddetti. Hırsızlığa karşı çok hassas davrandıklarını, ayrıca endüstriyel tabanda incelendiğinde bu durumun çok büyük bir suç olduğunu belirtiyor. Bu yüzden de hiçbir çalışanın böyle bir şey yapacağını ya da cesaret edeceğini düşünmediğini belirtmiş.
 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.