Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rami Ismail: Steam Yara Alıyor ve Bu Sektör İçin İyi

Tanınmış isim Valve - Epic rekabetine dair konuştu.

Epic Games Store’un açılması oyun endüstrisinde ciddi bir fark yarattı ve Steam’e rakip haline geldi. Gelir payında Valve’a göre daha cömert davranan Epic Games, bu sebeple oyun geliştiricilerini de kendi tarafına çekmeyi başardı. Her ne kadar çok sayıda oyuncu Steam’den yana saf tutsa da, rekabetin ilerleyen dönemlerde kızışacağı bir gerçek. Şimdi de Rami Ismail bazı açıklamalar yaparak son durumu değerlendirdi.

rami ismail steam yara aliyor ve bu sektor icin iyi 1

Bağımsız oyun geliştiricisi olan Rami Ismail, aynı zamanda presskit uygulamasının da yapımcısı. Oyun topluluklarına ve bağımsız oyunlara verdiği destekle tanınan Rami Ismail, sektörde saygı duyulan bir isim.

Rami Ismail’e göre Steam şimdiye kadar oyunlar konusunda iyi iş başardı fakat sektörde tekelleşme olmaması için rakiplerin de olması gerekiyor. Rami Ismail konuyla ilgili şu sözleri kullandı:

Yıllar içinde Steam’in çok sayıda rakibi olsa da, daima Steam’in sınırsız kaynakları karşısında yenildiler. Valve’in sınırsız parası vardı ve bununla baş edemediler. Şimdi ise Steam’in yara aldığını görüyoruz ve bu endüstri için olumlu bir gelişme. Her ne kadar Valve’in zarar görmesini istemesem de, rekabet oyun sektörüne yarayacaktır.

Epic Games her şeyi doğru yapıyor demiyorum çünkü gerçekten sorgulanacak hareketleri de oldu. Bana Valve düşmanı deseler de bu doğru değil. Gerçekten de Valve’in varlığını devam ettirmesini istiyorum çünkü aksi takdirde sadece Epic kalır ve bu da benim karşı olduğum bir durum. ‘

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.