Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Yeni Sezonu Ember Rise Yayınlandı!

Rainbow Six Siege'in yeni sezonu başladı.

Sık sık aldığı güncellemeler ile haberlerimizde yer bulan Rainbow Six Siege yeni sezonu ile ortalığı kasıp kavurmaya niyetli gibi görünüyor. Geçtiğimiz aylarda duyurulan yeni sezon Ember Rise bugün oyunculara sunuldu.

Rainbow Six Siege’in Yeni Sezonu Ember Rise Yayınlandı 2

Geçtiğimiz hafta 50 milyon oyuncu sayısını devirdiğini duyuran Rainbow Six Siege yeni sezonu ile oyuncu kitlesini genişletmeye devam edecek gibi görünüyor. Yeni sezon ile birlikte iki yeni operatörde karşımıza çıktı. Bu operatörlerin adları Goyo ve Amaru olarak daha önce duyurulmuştu. Amaru saldırı, Goyo ise savunma rolünde oyun içerisindeki yerini alırken oyuna gelen güncelleme de beraberinde çeşitli iyileştirmeleri ve düzeltmeleri de getirdi.

Oyunun resmi web sitesi üzerinden duyurulan yeni güncelleme notlarına göre oyun içerisinde yer alan hataların büyük bir kısmı çözüme kavuşturulmuş. Ayrıca oyun içerisinde yer alan bazı operatörlerinde özelliklerin bazı değişikliklere gidilmiş.

Haritalarda yer alan çeşitli görsel doku ve LOD sorunları da güncelleme ile giderilirken, bazı menülerdeki ve kullanıcı arayüzündeki problemlerde giderildi.

Ember Rise PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için oyunculara sunuldu.

Güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Rainbow Six Siege: The Making of Ember Rise's Operators and Kanal Rework | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.