Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Yeni Operasyonu Burnt Horizon Yarın Yayınlanacak!

Rainbow Six Siege yarın iki yeni karakterini oyunculara sunacak.

Günümüzün en çok oynanan fps oyunları arasında yer alan Rainbow Six Siege aylar önce duyurduğu yeni operasyonuna yarış kavuşacak. Beraberinde yenilikler getirecek olan operasyonun adı Burnt Horizon olarak duyurulmuştu. Peki Burnt Horizon ile bizleri neler bekliyor olacak?

Rainbow Six Siege’in Yeni Operasyonu Burnt Horizon Yarın Yayınlanacak 2

40 milyondan fazla oyuncuya sahip olan Rainbow Six Siege günümüzdeki en başarılı fps oyunlarından bir tanesi. Sayısız güncelleme ve yeni içerik alan yapım, yarın yeni sezonu olan Burnt Horizon’u oyuncularının beğenisine sunacak. Burnt Horizon operasyonu ile yeni bir Avustralya haritası olan Outback oyunculara sunulacak. Oldukça şık bir tasarıma sahip olacak olan Outback, terk edilmiş bir istasyonu andıracak. Bu haritada ile yayınlanan görselde bir otel de gözümüze çarpmıştı. Yeni haritaya ek olarak oyuna iki yeni operatör eklenecek. Bu operatörlerin isimleri de geçtiğimiz haftalarda Gridlock ve Mozzie olarak duyurulmuştu.

Birbirleri ile samimi ve şakacı bir tavır takınan bu iki karakter oyuna yeni bir eğlence katmanı getirmekle bırakmayacak, favori silahları ile diğer karakterlerden epey bir farklı noktada yer alacaklar. Normalde 13 Mart’ta oyunculara sunulması beklenen yeni operasyon, dün oyunun resmi Twitter adresinden yapılan paylaşım ile 6 Mart’ta yayınlanacağını duyurdu.

Rainbow Six Siege - Burnt Horizon : Introducing new operators' gadgets

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.