Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Yeni Operasyonu Burnt Horizon Ortaya Çıktı!

Rainbow Six Siege Mart ayında yeni operasyonunu oyunculara sunacak.

Günümüzün en çok oynanan FPS oyunlarından birisi olan Rainbow Six Siege yeni operasyonları ile kitlesini artırmaya devam ederken oyuncular için de rekabet dolu bir atmosfer sunuyor. 40 milyon oyuncu tarafından oynanan yapım bugün yeni bir operasyon ile gündeme geldi. Operasyonun adı Burnt Horizon olarak duyuruldu. Peki Rainbow Six Siege’in Burnt Horizon operasyonu ne zaman yayınlanacak?

Rainbow Six Siege’in Yeni Operasyonu Burnt Horizon Ortaya Çıktı 2

Ubisoft’un rekabet dolu oyun platformu olan Rainbow Six Siege günümüzde 40 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Oyuncularına yeni bir operasyon sunmaya hazırlanan yapım yine büyük bir güncelleme alacak. PC Games N’in yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz gelişme de oyuna büyük bir güncelleme geleceği ve bu güncelleme ile yeni operasyon olan Burnt Horizon’un oyunculara sunulacağı belirtiliyor. Oyunun dördüncü yılı şerefine karşımıza çıkacak olan yeni operasyon Mart ayının başında oyunculara sunulacakmış.

Twitter üzerinden Rainbow Six Siege’in resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan paylaşım ile ortaya çıkan yeni operasyon Avustralya’da gerçekleşecekmiş. Yeni operasyon ile oyunculara iki farklı yeni operatör de sunulacakmış. Twitter üzerinden yayınlanan görsel de yeni operatörler de görülüyor. Ayrıca yayınlanan görselin sol tarafında bir otelin yer aldığı ve yerleşim yerlerine ait bazı detaylar da göze çarpıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.