Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Yeni Ban Sistemi Hilecilerin Korkulu Rüyası Olacak!

Rainbow Six Siege hilecilerle mücadele ediyor.

Ubisoft’un milyonlara ulaşan FPS oyunu olan Rainbow Six Siege yeni anti hile sistemi ile hilecilerin düşmanı haline gelecek.

Rainbow Six Siege’in Yeni Ban Sistemi Hilecilerin Korkulu Rüyası Olacak 2

Ubisoft geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada sunuculardaki hilecileri takip ettiklerini ve anti hile sistemi ile bu hilecilerin banlanacağını belirmişti. Başlangıçta 600 hilecinin banlanacağını belirten Ubisoft, oyun içerisinde daha adil ve daha oynanabilir bir ortam yaratmaya çalıştıklarını belirtti. Daha fazla hilecinin sunucularda gezdiği düşünülürken Ubisoft temizliğe 600 kişi ile başlamayı hedefliyor. 16 Temmuz için planlanan yasak sistemi ne yazık ki 24 Temmuz’a ertelenmiş ve çalışmalar 24 Temmuz’da başlamıştı.

Anti hile sistemi ile oyun içerisinde uygunsuz mesaj yollayanlar, uygunsuz davranışlarda bulunan ve dolandırıcılık yapan oyuncular da nasibini alacak. 30 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Rainbow Six Siege, hileye karşı verdiği mücadeleler ile de oyun severler tarafından yakından tanınıyor. Sık sık güncelleme alarak oyuncuları tatmin edici özellikler ve iyileştirmeler kazandırılan yapım tüm dünyada keyifle oynanıyor. Ülkemizde de geniş bir kitleye hitap eden yapım, hileye karşı sürekli yeni önlemler alıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.