Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Para Bellum Haritası PS4 Pro Ve Xbox One X Desteği Getiriyor!

Rainbow Six Siege'in yeni haritası 5 Haziran'da yayınlanacak.

Günümüzde 30 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Rainbow Six Siege, geçtiğimiz hafta yeni haritası olan Para Bellum’u duyurmuştu.

Rainbow Six Siege’in Para Bellum Haritası PS4 Pro Ve Xbox One X Desteği Getiriyor 2

5 Haziran’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak olan Para Bellum Operasyonu, her zaman olduğu gibi önce test sunucularına yüklenecek. Sınırlı bir süre test sunucularında yer alacak olan Para Bellum Operasyonu, gerekli iyileştirmelerin yapılmasının ardından tam sürüm olarak oyunculara yeniden sunulacak. Para Bellum ile oyuna iki adet yeni operatör de gelecek. Alibi ve Maestro adında olan yeni operatörler, oyun içerisindeki rekabet ortamını çok ciddi anlamda etkileyecek gibi görünüyor.

Para Bellum Operasyonundan bahsedecek olursak, oyuncuları buğday tarlalarında aksiyon dolu dakikalar karşılayacak. Yer yer binaların yer aldığı harita da oyuncular rakiplerine pusu kurabilecek ve onları gafil avlayabilecekler. İtalya’da bulunan bu harita da, oyunculara iki farklı İtalyan operatörü de sunulacak. Gelecek olan güncelleme ile oyunun PlayStation 4’e ve Xbox One’a yönelik iyileştirme ekleri de bulunacak. Güncelleme ile oyuna PS 4 Pro ve Xbox One X desteği de gelmiş olacak.

Para Bellum haritası resmi olarak 5 Haziran’da test sunucularında yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.