Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege’in Fas Haritası Nasıl Görünüyor?

Rainbow Six Siege Fas haritası ile büyüleyecek.

Geçtiğimiz günlerde 40 milyon oyuncuya ulaştığını duyuran Rainbow Six Siege, çok geçmeden yeni haritasıyla ilgili detaylar ile karşımıza çıkmıştı.

Rainbow Six Siege’in Fas Haritası Nasıl Görünüyor 2

Ubisoft’un başarılı oyunları arasında yer alan ve 40 milyon oyuncuya hitap eden Rainbow Six Siege günümüzdeki en iyi FPS oyunlarından bir tanesi olarak akıllara kazınmış durumda. Geçtiğimiz günlerde Fas haritası ile gündeme gelen yapım, yeni yayınlanan fragman ile oyuncuların iştahlarını kabartıyor. Reddit üzerinden yayınlanan fragmanda haritanın tasarımı ve detaylı yapısı gerçekte çok hoş görünüyor.

YouTube’da daha detaylı videolar ile incelemediğimiz Fas haritasında benzersiz birçok alan karşımıza çıkacak. Geniş ve zengin bir içeriğe sahip olan yeni harita da Arapça ve İngilizce tabelalar yer alacak. Kuzey Afrika kültüründe yer alan bazı içerikleri de karşımıza çıkaracak olan harita oyuncular tarafından oldukça beğenilecek gibi görünüyor. Daha geniş bir atmosfere sahip olan yeni harita da çatışmalar daha gerçekçi ve daha eğlenceli bir hal alacak.

Yeni yayınlanan görüntüde Atlas Dağları üzerinde yer alan eşsiz bir kale görünüyor. Bu kale de savaşlara katılacak ve yeni içerikler ile karşılaşacağız.

https://youtu.be/T2Mb4napyQc

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.