Bu sabah başlangıç paketini Steam’den kaldırılan Rainbow Six Siege Mart ayı içerisinde oyunculara Burnt Horizon adlı yeni operasyonunu oyunculara sunulacak. Yeni operasyon Avustralya’da yer alacak ve iki farklı operatörü de oyunculara sunacak. Yeni yayınlanan video da oyuna gelecek olan Avustralya operatörleri gösteriliyor.
Günümüzün en çok oynanan fps oyunlarından birisi olarak her geçen gün kitlesini artırmaya devam eden Rainbow Six Siege artık başlangıç paketini oyunculara sunmayacak. Ubisoft tarafından bu sabah Steam’den kaldırılan başlangıç paketi artık oyunculara sunulmayacakmış. 40 milyondan fazla oyuncu tarafından merakla beklenen yeni operasyon da Mart ayı içerisinde oyunculara sunulacak. Burnt Horizon adında karşımıza çıkacak olan yeni operasyon beraberinde bir harita, iki yeni operatör ve bir yeni av tüfeğini oyunculara sunacak.
Dün Ubisoft tarafından YouTube üzerinden yayınlanan video ile gösterilen iki farklı operatör farklı özelliklere ve yeteneklere sahip olacak. Oyunun dördüncü yılını kutlamak amacıyla oyunculara sunulacak olan yeni operasyon rekabet oranını da önemli ölçüde artıracak. Oyuncular yeni haritada farklı bir coğrafya ile karşılaşacak ve hayatta kalabilmek için savaşacaklar.
Aşağıdan yeni yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz.