Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege PlayStation 5 Ve Xbox Series X’te Çalışacak

Rainbow Six Siege yeni nesil konsollarda da oynanabilecek.

55 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Rainbow Six Siege günümüzdeki en çok oynanan fps oyunlarından bir tanesi olarak yayın hayatına devam ediyor. Yeni nesil konsollar ile anılmaya başlanan yapımdan güzel haberler geldi.

Rainbow Six Siege PlayStation 5 Ve Xbox Series X’te Çalışacak 2

Hatırlayacağınız üzere dün PlayStation 5’in hangi oyunları destekleyeceğinden bugün ise Xbox Series X’in tüm Xbox One oyunlarını destekleyeceğinden söz etmiş ve haberlerimizde yer vermiştik. Birçok oyuncu yeni nesil konsolların eski oyunları destekleyip desteklemeyeceğini merak etmeye devam ederken Xbox Series X’te geriye dönük destek sisteminin olacağı belli olmuştu. Şimdi de Ubisoft imzalı Rainbow Six Siege’in yeni konsollarda oynanıp oynanamayacağı belli oldu.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre milyonlarca oyuncuya sahip olan Rainbow Six Siege hem Xbox Series X’te hem de PlayStation 5’te çalışacak ve sorunsuz bir şekilde oynanabilecekmiş. Habere göre Ubisoft’un Yaratıcı Yönetmen Leroy Athanassoff başarılı oyunun yeni nesil konsollarda oynanabileceğini doğrulamış.

Yeni nesil konsollarda çapraz olarak eşleştirmeye de elverişli olacak olan yapım PlayStation 5 oyuncuları ile PlayStation 4 oyuncularını, Xbox Series X oyuncuları ile Xbox One oyuncularını eşleştirmeyi hedefliyormuş.

Oyunun PS4 diski, PS5 üzerinde çalışabilecekmiş. Aynı durum Xbox One’da da geçerli olacakmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.