Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege İleriki Bir Zamanda Ücretsiz Olarak Oynanabilir

Rainbow Six Siege ilerleyen dönemlerden birinde ücretsiz olabilir.

Rainbow Six Siege geliştiricileri, oyunu herkesin erişebilmesi için ücretsiz yapmak istiyor, ancak bu bir şirket kararı olduğu için yakında gerçekleşmeyebilir. Rainbow Six Siege’in oyun direktöründen oyunun ileride ücretsiz olabileceğine dair bir bilgi geldi.

Rainbow Six Siege İleriki Bir Zamanda Ücretsiz Olarak Oynanabilir 1

Altchar‘ın haberine göre, Ubisoft‘un megapopüler taktik FPS oyunu Rainbow Six Siege bir gün tamamen ücretsiz olabilir. Geliştiricilerin nihai hedefi oyunu herkese sunmak ve oyun direktörü Leroy Athanassoff’a göre, gelecekte bu bir noktada olabilir. Leroy Athanassoff PC Gamer ile yaptığı bir röportaj’da “Bence geliştirme ekibi olarak bunu bir noktada istiyoruz” dedi ve bunu mümkün kılmak için hangi özellikleri uygulaması gerektiğini ve hangi sorunların çözüleceğini açıklayarak devam etti.

Leroy Athanassoff “İyi ve başarılı bir ücretsiz oynanabilir oyun olmaya hazır bazı özelliklere ihtiyacınız var” dedi. Bu özelliklerden biri, beceri puanınızı sıfırlamak ve daha az yetenekli oyunculara karşı oynamak için yeni bir hesap oluşturma uygulaması sağlam bir çözümdür. Oyun direktörü Leroy Athanassoff “Bu sorunları çözsek bile Ubisoft’un bunun için izin vermesi gerekiyor sonuçta bu bir şirket kararı” dedi.

Sonuçta, Rainbow Six Siege oyununu oynamak için resmen serbest hale gelmeden önce biraz zaman alacaktır, ancak Ubisoft’un bu tür bir değişiklik için planlar yaptığını görmek güzel, özellikle de yayıncı Rainbow Six Siege’nin birkaç kez gelecek yıllar için yeni içerikle destekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.