Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege Chimera Operasyonu Bugün Platformlarda Çıkış Yapacak!

Chimera Operasyonu bugün önce PC, daha sonra PlayStation 4 ve son olarak da Xbox One platformu için yayınlanacak.

Geçtiğimiz haftalarda 27 milyon oyuncu sayısını devirdiğini açıklayan Rainbow Six Siege dünyanın en çok oynanan FPS oyunları arasında yer alıyor.

Rainbow Six Siege Chimera Operasyonu Bugün Platformlarda Çıkış Yapacak 2

Rainbow Six Siege oyuncuları tarafından aylardır beklenen Chimera Operasyonu nihayet bugün PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulacak. Ubisoft’un başarılı oyunları arasında yer alan Rainbow Six Siege şu sıralar oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Aylar öncesinden açıklama yapan Ubisoft, oyunun yeni Chimera Operasyonu’nun 6 Mart’ta tüm platformlar için çıkış yapacağını açıklamıştı. Oyunculara yeni içerikler sunan Chimera Operasyonu oyunda yer alan karakterleri, silahları ve haritaları değiştiren büyük bir güncelleme içeriyor.

Bugün yayınlanacak olan yeni güncelleme önce PC platformunda ardından da PlayStation 4 ve son olarak da Xbox One oyuncularına sunulacak. Ayrıca güncellemenin Outbreak etkinliğini de getireceğini belirtelim. 6 Mart – 3 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak olan etkinlik ile oyunculara çeşitli hediyeler de dağıtılacak. Etkinlik ile birlikte oyuncular alışılmışın dışında bir aksiyon deneyimi yaşayacaklar. Outbreak etkinliği ile oyuna zombi modu eklenmiş olacak. Oyuncular bir ay boyunca zombi öldürme keyfini yaşayacak ve bu süre zarfında da kazandıkları hediyeleri kullanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.