Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rainbow Six Siege 40 Milyon Oyuncuya Ulaştı!

Rainbow Six Siege milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

Dünyanın en başarılı FPS oyunlarından birisi olarak haberler de sık sık kendine yer bulan Rainbow Six Siege oyuncu kitlesini artırmaya devam ediyor.

Rainbow Six Siege 40 Milyon Oyuncuya Ulaştı 2

2015 yılından bu yana konsol ve bilgisayar platformunda oynanan başarılı yapım geçtiğimiz E3 2018’de oyuncu kitlesinin 35 milyon olduğunu duyurmuştu. Bugün gelen bilgiler ile bu rakamın 40 milyona ulaştığı belli oldu. Yaklaşık 3 ayda 5 milyon oyuncu kazanan Rainbow Six Siege, şuanda 40 milyon oyuncu rakamını devirmiş görünüyor.

Nisan 2018’de 30 milyon oyuncuya sahip olan başarılı FPS oyunu, E3 2018’de 35 milyona ulaşmış ve şuan güncel rakamlara göre 40 milyon oyuncuya sahipmiş. Sık sık güncelleme alan ve sık sık hafta sonları ücretsiz olarak oynanabilen yapım nihayet çabalarının meyvesini toplamaya başladı. Geçtiğimiz gün Cadılar Bayramı etkinliğini de oyunculara sunan yapım kitlesini artırmaya kaldığı yerden devam ediyor. Ubisoft tarafından bildirilen rakamlar konsol ve bilgisayar platformundaki toplam rakamları kapsıyor.

Steam Charts verilerine göre de oyun son 24 saatte bilgisayar platformunda tam 82 bin 761 kişi tarafından oynanmış. Başarılı yapım en yüksek 176 bin 208 kişi tarafından oynandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.