Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rage 2’nin Yeni Oynanış Videosu Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak!

Rage 2 önümüzdeki hafta yeni bir oynanış videosu ile karşımıza çıkacak.

Birinci şahıs nişancı oyunu olarak geliştirilen ve 2019’da çıkacak oyunlar arasında yer alan Rage 2, önümüzdeki hafta yeni bir oynanış videosu yayınlayacak.

Rage 2’nin Yeni Oynanış Videosu Önümüzdeki Hafta Yayınlanacak 2

Günümüzde Bethesda birbirinden farklı oyunlar üzerinde çalışmaya devam ederken kuşkusuz en merak edilen oyunu Rage 2. 2018 yılında Fallout 76 ile damga vuran ünlü geliştirici kasasını parayla doldurmayı başardı. 2019’a da Rage 2 ile imzasını bırakmak isteyen Bethesda geliştirme sürecine devam ediyor. 14 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformuna çıkış yapacak olan oyun aksiyon yüklü içeriklere sahip olacak. Hemen hemen her sahnenin aksiyonlu olacağı yapımda yüzlerce farklı silah, benzersiz araç modelleri, farklı bölgeler ve içerikler, yoğun görsel efektler ve daha fazlası bizleri bekliyor olacak.

Oyunla ilgili son gelen gelişmelerde bilgisayar platformu için Steam’de yayınlanmayacağını belirtmiştik. Geçtiğimiz yıl Los Angeles’ta düzenlenen The Game Awards’da trailer eşliğinde duyurulan yapım, Bethesda’nın resmi web sitesi üzerinden oyunculara sunulacak.

İnternete sızan bilgiler ile ortaya çıkan Rage 2, konsol ve bilgisayarlarda 60 FPS ile oynamayı hedefleyecek. Oyunun resmi Twitter sayfası üzerinden yapılan bir paylaşımda önümüzdeki hafta oyunculara yeni bir oynanış videosu geleceği söyleniyor. Ayrıca Rage 2 Newer Dawn yazan bir de görsel paylaşıldı. GamingBolt’un haberine göre Rage 2, Newer Dawn ile Far Cry: New Dawn’a bir atış yapmış.

Rage 2, 14 Mayıs’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.