Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rage 2’nin Kutulu Satışları Orjinal Oyundan Yüzde 75 Daha Düşük!

Rage 2'nin dijital satışları oldukça iyi görünüyor.

Id Software ve Avalanche Studios iş birliği ile geliştirilen Rage 2, Bethesda’nın 2019 model oyunlarından bir tanesi olarak geçtiğimiz hafta lansmana çıktı. Aylardır beklenen yapım, şu sıralar satış rakamları ile İngiltere’de en çok satanlar listesinde ilk sırada yer alıyor.

Rage 2’nin Kutulu Satışları Orjinal Oyundan Yüzde 75 Daha Düşük 2

Steam’de 299.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Rage 2 hem dijital hem de kutulu olarak konsol ve bilgisayar platformunda satışlarına devam ediyor. Güncel İngiltere satış listesinde Days Gone’ı geride bırakarak liderliğe yükseldi. Dijital satış rakamları ile oldukça başarılı bir süreci geride bırakan yapım, kutulu satışları ile ne yazık ki bekleneni veremedi. PC Games N’in yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Rage 2 kutulu satışlarında orjinal oyununa göre yüzde 75 daha az satmış.

Rage 2’nin şuan net satış rakamları bilinmezken bu satışların sadece yüzde 25’i kutulu satışları kapsıyormuş. Bilindiği üzere oyunun kutulu satışları da hem konsol hem de bilgisayar platformu için yayınlanmıştı. Yapım satış rakamlarında PlayStation 4 platformu ile yüzde 57’sini oluşturdu. PS4’ü yüzde 38 ile Xbox One takip ederken yüzde 5’lik kısmı ise PC platformu oluşturdu. Ayrıca bilgisayar platformu satışlarının büyük bir kısmını da Steam üzerinde gerçekleştirmiş.

Geçtiğimiz haftayı İngiltere listesinde lider kapatan Days Gone, bu hafta satışlarında yüzde 38 düşüşle ikinci sıraya geriledi. Geçen haftanın ikinci sırasında yer alan Mortal Kombat 11, satışlarında yüzde 47’ye düşerek dördüncü sıraya geriledi.

Güncel İngiltere Satış Listesi

  1. RAGE 2
  2. Days Gone
  3. FIFA 19
  4. Mortal Kombat 11
  5. Red Dead Redemption II
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Grand Theft Auto V
  8. Tom Clancy’s The Division 2
  9. A Plague’s Tale: Innocence
  10. New Super Mario Bros U

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.