Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rage 2 Steam’de 299.00 TL Olarak Ön Siparişlere Açıldı!

Rage 2 Steam'de bilgisayar oyuncuları için ön siparişlere açıldı.

Bu sabah yaptığımız haberde Bethesda’nın 2019 model oyunlarının Steam’e geleceğinden söz etmiştik. Merakla beklenen 2019 model oyun Rage 2 Steam’de 299.00 TL olarak ön siparişlere açıldı. Dileyen oyuncular şuan satın alabilirler.

Rage 2 Steam’De 299.00 TL Olarak Ön Siparişlere Açıldı 2

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan Rage 2, aksiyon ve açık dünya oyunu 14 Mayıs 2019’da yayınlanacak. Çıkış tarihi ile de merak konusu olan yapım, 14 Mayıs 2019’da tüm oyunculara sunulacak. Aksiyon yüklü sahnelere ev sahipliği yapacak olan oyunda birbirinden farklı aksiyon sahneleri ile karşılaşacak ve fantastik bir atmosferde mücadele edeceğiz.

id Software ve Avalanche Studios imzası ile geliştirilen Rage 2, 11 farklı dil desteğine sahip olacak. Bu diller arasında ne yazık ki Türkçe dil desteği yer almazken oyun iki farklı paket halinde oyunculara sunulacak. Oyunun standart sürümü 299.00 TL olarak ön siparişlere açılırken, Deluxe Edition paketi ise 399.00 TL gibi cep yakıcı bir fiyat etiketine sahip.

Birbirinden farklı modern silahları deneyimleme fırsatı bulacağımız oyunda ilerlemeye dayalı bir oynanış karşımıza çıkacak. Oyuncular zengin bir açık dünyada fps tadında bir oynanış ile fantastik yaratıklara karşı mücadele edecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.