Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Raft’ın Tam Sürüm Tarihi Hala Belli Değil!

Raft'ın tam sürüm tarihinin bu sıralar açıklanması bekleniyor.

Hayatta kalma oyunu olarak adından söz ettiren Raft, 23 Mayıs’ta Erken Erişim Oyunu olarak yayınlanmasından sonra kısa sürede yüzbinlerce oyuncuya ulaştı.

Raft’ın Tam Sürüm Tarihi Hala Belli Değil 2

Kaliteli grafiklere ve eğlenceli bir atmosfere sahip olan Raft adlı yapımda bizleri birbirinden farklı görevlerin yanı sıra çok sayıda farklı tehlikede beklemektedir. Tek oyunculu ve çevrimiçi olarak oynanabilen yapımda, kendimizez sal yapabilecek, açlık ihtiyacımız için avlanabilecek ve her türlü nesneyi kullanmayı öğreneceğiz. 12 farklı dil seçeneği ile karşımıza çıkan yapım, ne yazık ki Türkçe dil seçeneğine sahip değil.

Oyun içerisinde denizin derinliklerine inerek avlanmaya çalışacak, bu süre zarfında karşımıza çıkan köpekbalıklarından kurtulmaya çalışacağız. Oyun içerisine arkadaşlarımızı da dahil edebilecek ve onlarla yardımlaşabileceğiz. Oyunda hayatta kalabilmek için salımızı genişletebilecek ve çeşitli araçlar yaparak kendimizi dışarıdan gelebilecek saldırılara karşı koruyabileceğiz. Oyun içerisinde keşifler yapabilecek farklı diyarlara yolculuk yapabileceğiz. Kısacası hayatımızı sürdürebilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağız.

Oyunun ne zaman tam sürüme geçiş yapacağı hala belli olmadı. Raft, erken erişime çıkarken tam sürümünde önümüzdeki aylar içerisinde çıkış yapması bekleniyordu. Geliştirici ekipten konuyla alakalı herhangi bir açıklama bulunmuyor.

Raft - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.