Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Quantum League Baş Oyun Tasarımcısı Baltzahar Auger Oyunla İlgili Bilgiler Verdi

Quantum League, baş tasarımcısı ile kısa bir bilgi alışverişi yapıldı.

Altchar‘ın haberine göre, Nimble Giant Entertainment‘ın Baş Oyun Tasarımcısı Balthazar Auger ile yapılan röportaj’da FPS oyunu Quantum League hakkında konuşuldu. Oyunun gelişim sürecinden ve çıkış tarihiyle ilgili yapılan röportaj’da tasarımcı oyunla ilgili bir çok konuya değinmiş.

Quantum League Baş Oyun Tasarımcısı Baltzahar Auger Oyunla İlgili Bilgiler Verdi 1

Son dönemlerde serbest bırakılan bir remake ve remaster oyunları çağında, dikkatimizi tamamen yeni çıkmış olan oyunlara çevirmek oldukça canlandırıcı. Quantum League, önizlemede elimizde bulduğumuz gibi, bir asansör sahası olarak özetlemek için zor bir oyundur, ancak bu daha az ilgi çekici değildir.

Eğer bir şey varsa, noggininizi çekirdek öncülün etrafına sardığınızda, potansiyel ile bağlanmış rekabetçi bir atıcı bulacaksınız. Balthazar Auger ile konuşmamız, kalite güvencesi ve denge geçişleri sırasında karşılaşılan zorluklardan, beyin eritme taktikleri sağlamaya devam edecek yeni eklemeler planlarına kadar devam etti.

Auger “Bir anlatım var, ancak bu noktada bunu size söylenecek bir şeyden ziyade bir sanat yönlendirme kılavuzu olarak kullanıyoruz: Kuantum Ligi, CERN‘deki bilim adamlarının aslında zaman yolculuğunu icat ettiği alternatif bir XXI. Yüzyılda gerçekleşiyor” diyor.

Quantum League Steam’de bu yıl içerisinde yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.