Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Qualcomm Snapdragon 875 İşlemcisine Sahip Olacak İlk Telefon Belli Oldu

Qualcomm’un yeni amiral gemi işlemcisi Snapdragon 875 işlemcisini ilk kullanan akıllı telefonu Xiaomi Mi 11 modeli olacak.

Qualcomm’un yeni nesil amiral gemi işlemcisi olacak olan Snapdragon 875 işlemcisine sahip ilk akıllı telefon modeli belli olmuş olabilir.

qualcomm snapdragon 875 islemcisine sahip olacak ilk telefon belli oldu 2

Yarı iletken üreticisi Qualcomm bilindiği üzere önümüzdeki günlerde yeni amiral gemisi işlemcisi olacak olan Qualcomm Snapdragon 875 işlemcisini tanıtacak. Qualcomm’un ilk 5 nm fabrikasyon sürecine sahip işlemcisi olacak olan ve Samsung tarafından üretilecek olan Snapdragon 875 işlemcinin güç vereceği ilk akıllı telefon belli oldu.

Ortaya çıkan bilgilere göre Samsung tarafından üretilecek olan Snapdragon 875 işlemcisi ile birlikte gelecek olan ilk akıllı telefon modeli Xiaomi Mi 11 modeli olacak. Sağlam bir kaynaktan aktarılan bilgilere göre bu model global pazarda satışa sunulmayacağı için bir anlam taşımıyor. Global pazarda satışa sunulacak ilk Snapdragon 875 işlemcisi akıllı telefon modeli ise 2021 yılının başında duyurulacak olan Galaxy S21 ailesi olacak. Samsung Galaxy S21 ailesinin Qualcomm Snapdragon 875 işlemcisine sahip olan sürümünü sadece Kuzey Amerika’da satışa sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.