Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Quake Champions’tan Oynanış Videosu

Quake Champions'tan hız tutkunu FPS'cilere göre bir oynanış videosu geldi.

id Software tarafından oyun dünyasına kazandırılan Quake efsanesi, bu sene içinde sadece PC Platformu için geri dönüyor. Beta sürecine hazırlanan oyunun geliştirici koltuğunda yine id Software oturacakken, yayıncı koltuğunda ise Bethesda yer alacak. Bu kadar büyük iki markanın ortaklaşa çalışması ile yaratılıyor olmasından ötürü çok sağlam bir tanıtım ve reklam döneminden geçen oyun, 120 Hz ile FPS sınırı olmadan çalışacak. Kısacası ne kadar kabiliyetli bir makineniz varsa o kadar etkileyici bir oyun deneyiminiz olacak.

quake champions

Arena Shooter türüne o en kült FPS yapısını geri getirme iddiasında olan oyun, geçtiğimiz her hafta şampiyonlarından birini tanıtmıştı. Farklı şampiyonların yer alacağı oyunu oynamak aynı anda hem ücretli hem de ücretsiz olacak. Nasıl olduğunu merak edenler için hemen söyleyelim, oyunu indirip sadece bir şampiyonla oynamak ücretsiz olacak. Geri kalan bütün şampiyonları açmak için belli bir ücret ödemeniz ve şampiyon paketlerini satın almanız gerekecek.

Hızlı bir oynanış beklediğimiz Quake Champions’tan yepyeni bir oynanış videosu paylaşıldı. IGN İspanya’nın Youtube kanalında paylaşılan videoda, kısa süre önce tanıtılan Slash’in oynanışını izleyebilirsiniz. Ayrıca https://quake.bethesda.net/en adresine giderek beta başvurusunda bulunabilirsiniz.

Quake Champions. 4 minutos de gameplay de PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.