Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Puyo Puyo Tetris Bu Ay PC’ye Çıkıyor

SEGA yıllar sonra Puyo Puyo Tetris'i bir kere daha çıkarıyor.

SEGA bugün yaptığı açıklamayla Puyo Puyo Tetris’in 27 Şubat 2018 tarihinde PC için çıkış yapacağını duyurdu. Bu duyuruyu kutlamak amacıyla da dağıtımcı firma tarafından oyunun PC versiyonu için yeni bir fragman yayınlandı ve aşağıdan izleyebilirsiniz.

Puyo puyo tetris bu ay pc cikiyor 1

Bulmaca oyunu olan Puyo Puyo Tetris, 2014 yılında Sonic Team ekibi tarafından geliştirilmişti ve Japonya’da dağıtılmıştı. SEGA başarılı oyunu batı bölgelerine de getirme kararı almıştı ve Puyo Puyo Tetris, geride bıraktığımız 2017 yılında Nintendo Switch için yayınlanmıştı.

İsminden de anlaşılacağı gibi Puyo Puyo Tetris serinin önceki oyunlarıyla klasik oyun Tetris’i bir araya getiriyor. Farklı oynanış modlarının da yer aldığı yapımda 24 farklı özgün karakter bulunurken, 4 kişi aynı anda aynı ekran üzerinde mücadele edebiliyor. Böylece oyundaki rekabeti arkadaşlarınızla beraber de yaşayabiliyorsunuz.

Puyo Puyo Tetris şu anda Steam’de 54 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılırken, çıkış tarihi olan 27 Şubat’a kadar yüzde 10 indirimle satılıyor. Ayrıca oyunun Steam sayfasından görüldüğü üzere Denuvo anti-hile teknolojisiyle korunacak. SEGA’nın hemen hemen her oyununda Denuvo kullandığını düşünürsek bu kararın bizi şaşırttığını da söyleyemeyiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.