Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pure Farming 2018 Önümüzdeki 6 Ay Yeni DLC’lere Kavuşacak!

Pure Farming 2018 önümüzdeki aylarda yeni DLC'ler alacak ve araç sayısını arttıracak.

Bilgisayar oyunculularının karşısına dün çıkış yapan Pure Farming 2018 Steam’de 85.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olarak yayınlandı.

Pure Farming 2018 Önümüzdeki 6 Ay Yeni DLC’lere Kavuşacak 2

Bugün oyunla ilgili ilk bilgilerde gün yüzüne çıkmaya başladı. Oyunculara gerçekçi bir çiftçilik deneyimi sunan yapım önümüzdeki altı ay boyunca yeni DLC’ler ile oyuncuların beklentisini karşılamaya çalışacak. Techland Publishing tarafından yayınlanan yapım bugün PC Gamer’ın haberi ile oyuncuların yüzünü güldürdü. Techland tarafından yapılan açıklamaya göre çiftçilik simülatör topluluğu yakından dinlenmiş ve onların beklentilerini anlaşılmış. Oyuncuların beklentilerine hak veren geliştirici ekip oyun içerisine Zetor, JCB, Great Plains ve diğer birçok endüstri liderinden tam lisanslı makineler filosunu oyuna getireceğini belirtti.

ABD, Japonya, İtalya, Kolombiya ve Almanya’da benzersiz çiftlikler tasarlayan ve bu bölgelere özgü çeşitli ürünler sunan oyun üç farklı oyun modu ile oynanıyor. Yeni oyuncuların hemen adapte olabileceği bir yapıya sahip olan Pure Farming 2018 oyunculara sunduğu eşsiz grafikler ile de beklentileri fazlasıyla karşılayacak. Oyunun ilk DLC’si ne zaman gelecek bilinmiyor. Ancak yayıncı firma DLC’ler ile oyun içerisindeki tarım araçlarının sayısının ve çeşitliliğinin artacağını belirtiyor.

Pure Farming 2018 - Out Now

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.