Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’ye R45 İsimli Özel Bir Silah Geliyor!

PlayerUnknown's Battlegrounds'a yeni bir silah daha ekleneceği ortaya çıktı. Silahın görseli paylaşılırken, ismininde R45 olduğu ortaya çıktı.

Her geçen gün yeni bilgilerin geldiği PlayerUnknown’s Battlegrounds cephesi gündemin ilgi odağı olmaya devam ediyor. Dün gece yeni bir silahın daha ortaya çıktığı oyun sabırsızlıkla konsol oyuncuları tarafından beklenmeye başladı.

PUBG’ye R45 İsimli Özel Bir Silah Geliyor 1

Bu hafta içerisinde yaptığımız haberlerde PUBG’nin yeni çöl haritasının görselleri paylaşılırken, oyuna yeni eklenecek olan kamyonetinde ilk görseli ortaya çıkmıştı. Oyunun yeni çöl haritası ile birlikte oyun içerisi zenginleştirilirken, oyunun temel yapısı da daha sürükleyici ve etkileyici bir hale geliyor. Dün gece ortaya çıkan yeni bir görselde oyuna gelecek olan yeni bir silahın tanıtımı yapıldı. R45 isimli bu tabanca oyun severleri heyecanlandıracak nitelikler taşıyor.

ACP cephaneliğini kullanan tabanca oyunculara gerçek bir atış deneyiminin yanı sıra adeta bomba etkisi yaratacak. Söylentilere göre bu silah patlayınca çıkan sesten dolayı düşmanlar kaçacak delik arayacakmış. Bu sabah gelen bilgilere göre PUBG’nin satış rakamları da 24 milyona ulaşmış. 12 Aralık’ta Xbox One platformuna çıkacak olan oyun, yeni ögelerine ne  zaman kavuşacak bilinmiyor. Oyuna eklenen ögeler çöl haritası ile birlikte yayınlanacağı bilgisini verelim. Ancak çöl haritası hakkında herhangi bir tarih verilmedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.