Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’ye Klan Sistemi Gelebilir!

Veri madencisi PlayerUnknown's Battlegrounds'un dosyaları arasında klan sistemine dair bazı ipuçları buldu.

Mobil, konsol ve bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds her ay düzenli olarak tüm platformlarda güncelle almaya devam ederken bugün oyuna klan sisteminin geleceğine dair bir iddia ortaya atıldı.

PUBG’ye Klan Sistemi Gelebilir 2

Bugün mobil platformda 0.15.5 sürüm numaralı güncellemesini alan PlayerUnknown’s Battlegrounds bu güncelleme ile oyunculara yeni silah, yeni karakter, yeni araç ve daha pek çok içerik sunan geliştirici ekip, oyunculara en yeni haritası olan Harabeleri’de sundu ve beğenileri kazandı. Oldukça zengin bir yapıda karşımıza çıkan yeni güncelleme beraberinde yarın oyunculara yeni sezonu da sunacak.

Oyun içerisine yeni içerikler geldikçe çeşitli veri madencileri de oyuna gelecek özellikleri bir yandan araştırıyor diğer yandan da data dosyaları arasında geziniyorlar. Bugün The Loadout’un yapmış olduğu habere göre bir veri madencisi PUBG’ye klan sisteminin gelebileceğini belirtmiş.

PlayerIGN tarafından iddia edilen bu bilgiye göre oyunda klan tabanlı sisteme işaret eden bazı  ipuçları bulunmuş. Daha doğrusu klan sistemine dair bir dizi dosya bulunmuş. Hatırlayacağınız üzere PlayerIGN adlı veri madencisi daha önce oyuna gelebilecek kaplamalara yönelik sızıntılar yapmış ve bu sızıntılar doğru çıkmıştı.

Klan adları 2-15 karakter ile sınırlandırılırken üye sayısı ise 20 olarak belirlenmiş. Ayrıca üyeleri tanıtan bir öz geçmiş  bölümü de yer alacakmış. 5.000 oyun içi BP ile kurulan klanlar diğer oyunlardan çok farklı yapıya sahip olacak. Her klanın sloganı olacak ve bu slogan uzunluğu 30 karakter ile sınırlı olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.