Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’ye Gelen Son Güncelleme Beraberinde Performans Sıkıntılarını da Getirdi!

PlayerUnknown's Battlegrounds, bu yılın en iyi bilgisayar oyunu seçildi. Satış rakamlarında rekorlar kıran yapım uzun bir süredir Steam'in lideri.

Steam’de ki liderliğini sürdüren PlayerUnknown’s Battlegrounds, 20 milyon satış rakamlarını aştıktan sonra dur durak bilmeden yoluna devam ediyor. BlueHole tarafından geliştirilen oyun günümüzde milyonlara hitap ediyor.

PUBG’ye Gelen Son Güncelleme Beraberinde Performans Sıkıntılarını da Getirdi 3

Son zamanların en çok oynanan oyunlarında n birisi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds, hileci oyunculara açtığı savaşlar ile adından sıkça söz ettirir oldu. Sürekli güncelleme ve gelişme kaydeden oyun da özel bir anti hile sistemi bulunuyor. Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PUBG, aldığı güncellemeler ile sürekli bir gelişme içerisinde görülüyor. Anti hile sisteminde ki hassaslık birçok oyuncu tarafından beğenilirken kimileri tarafından da oldukça eleştiriliyor.

Aralık ayında Xbox One platformu için de boy gösterecek olan oyun, 1.0 sürümü ile yeni Çöl Haritasını da getirecek. Oyuna yeni gelecek olan Çöl Haritası milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızlıkla beklenirken, oyuna son gelen güncelleme performans hatalarını da beraberinde getirdi. BlueHole, oyunun .exe dosyalarıyla oynanmasını ve oyuna dışarıdan kod eklenmesini engellemek için koruyucu olarak Themida isimli bir araç kullanıyordu. Oyunların kopyalanmasını da engelleyen bu araç, oyunlarda %20 oranında performans kayıplarına da yol açıyormuş.

Oyunda şu sıralar azda olsa kasma sorunu bulunuyor. Bu problemin Themida isimli araçtan kaynaklandığı düşünülse de tam olarak net bir bilgi bulunmuyor. Unutmadan hatırlatalım. PUBG, Altın Joystick 2017 Ödülleri’nde yılın en iyi PC oyunu seçildi.

PUBG’ye Gelen Son Güncelleme Beraberinde Performans Sıkıntılarını da Getirdi 2

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.