Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Yeni Çöl Haritasının Görselleri Paylaşıldı!

PlayerUnknown's Battlegrounds'ın yeni çöl haritası hakkında yeni görseller paylaşıldı. Yeni gelecek olan harita oldukça eğlenceli olacak.

BlueHole geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir açıklamada oyun içerisine yeni bir çöl haritasının geleceğini belirtmiş ve yeni haritanın yapımına başlandığını duyurmuştu. PC Gamer’ın haberine göre PUBG’ye gelecek olan yeni harita test edilmiş ve henüz tamamlanmamış.

PUBG’nin Yeni Çöl Haritasının Görselleri Paylaşıldı 1

Çöl haritaları günümüzde ki oyunlarda oldukça popüler olan haritalar arasında yer alıyor. PlayerUnknown’s Battlegrounds, sıradan çöl haritaları yerine daha fantastik bir havaya hakim olan bir çöl haritası tasarlamış. Haritanın görsellerini şöyle bir inceleyince haritada sanki daha önce burada bir hayat varmış diyebileceğimiz bir ortam bulunuyor. Haritada bolca binanın yanı sıra çöl ağaçları da bulunuyor. Haritanın renklerine bakacak olursak kamuflajımız sonunda bir işe yarayacak diyebiliriz. Haritada yer alan çöl renkleri ile rakiplerimizin bizi görmesi biraz daha zorlaşacak.

Haritada uçak düşmüşçesine bir görünümde bulunuyor. Bu uçak kazası ile oyunun yeni çöl haritası daha gerilim dolu bir hal alıyor. Dünyada milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanan oyun her geçen gün kitlesini arttırmaya devam ederken bu gibi yeni gelişmeler ile de oyun dünyasının gündemine oturmaya devam ediyor. Hileli oyuncular ile mücadele eden BlueHole Studios, şuana kadar 322.000 oyuncuyu banladığını duyurmuştu.

PUBG’nin Yeni Çöl Haritasının Görselleri Paylaşıldı 2

Yaklaşık 15 milyon kopya satan PlayerUnknown’s Battlegrounds, Steam’de ki liderliğini de korumaya devam ediyor.  BlueHole, PlayerUnknown’s Battlegrounds için yan bir şirket kurarak en doğru yatırımı yapmış gibi görünüyor. Yan şirket kurulduğundan bu yana oyun içerisinde ki hataların büyük bir kısmı giderilirken, yeni özellikler de getirilerek daha fazla oyuncu kazanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Osman

    Yeni haritayı çok beğendim. Birde pubg yi fortnite ile karşılaştırıyorlar

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.