Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Test Sunucularında Güncellenmiş Çöl Haritasında ki Şehir Adları ve 3 Yeni Silah Gösteriliyor!

PlayerUnknown's Battlegrounds'un test sunucularında ki silahlara ait 3 görsel sızdırıldı. Ayrıca oyunun haritasında ki şehirlerin isimleri de güncellenmiş.

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un 1.0 sürümünün Aralık ayında karşımıza çıkacağını her fırsatla oyun severlerle paylaşmıştık. Sabırsızlıkla beklenen 1.0 sürümü beraberinde çeşitli yenilikleri de getiriyor.

PUBG’nin Test Sunucularında Güncellenmiş Çöl Haritasında ki Şehir Adları ve 3 Yeni Silah Gösteriliyor 2

Şuan için sadece bilgisayar oyuncuları tarafından oynanabilen PlayerUnknown’s Battlegrounds, Aralık ayında Xbox One platformunda karşımıza çıkacak. Muhtemelen konsol platformuyla beraber oyunun 1.0 sürümü de yayınlanacak. Oyunun 1.0 sürümünün test sunucularında olduğunu biliyoruz. Daha doğrusu BlueHole’ün aldığı son kararlardan sonra en ufak bir güncelleme bile test edilmeden oyun severlere sunulmayacak. Böyle bir yol izleyen BlueHole, yenilikleri test ederek hileye karşıda daha duyarlı hale gelmeye çalışıyor.

Oyuna ait bugün internete sızdırılan bilgilere göre oyunun haritasının şehir isimleri değiştirilmiş ve 3 farklı silaha ait 3D modeller yapılmış. Her zaman olduğu gibi Reddit kullanıcıları rahat durmamış ve test sunucularından bu görselleri sızdırabilmişler. Reddit kullanıcısının yayınladığı görsellere bakacak olursak benim ilgimi daha çok silahlar çekti. Üç farklı silah modeli ile karşımıza çıkan görsellerde, çift namlulu olan bir saldırı tüfeği, Winchester 1894 olarak adlandırılan hareketli tüfek ve toplu bir tabancayı andıran Rhino tabancası bulunuyor. Reddit kullanıcısının söylediklerine göre haritanın yeni isimleri ve üç farklı silah oyunun 1.0 sürümü ile karşımıza çıkacakmış.

PUBG’nin Test Sunucularında Güncellenmiş Çöl Haritasında ki Şehir Adları ve 3 Yeni Silah Gösteriliyor 3

PUBG’nin Test Sunucularında Güncellenmiş Çöl Haritasında ki Şehir Adları ve 3 Yeni Silah Gösteriliyor 4

PUBG’nin Test Sunucularında Güncellenmiş Çöl Haritasında ki Şehir Adları ve 3 Yeni Silah Gösteriliyor 5

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.