Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Son Güncellemesine Ait Tanıtım Fragmanları Yayınlandı!

PlayerUnknown's Battlegrounds'un yeni güncellemesinin detayları ortaya çıktı.

Geçtiğimiz gün yeni bir güncelleme alan PlayerUnknown’s Battlegrounds oyunculara antrenman modu, yeni bir silah ve yeni bir araç sunmuştu.

PUBG’nin Son Güncellemesine Ait Tanıtım Fragmanları Yayınlandı 2

Öncelikle oyunun antrenman modundan bahsetmek istiyorum. Bu mod a bir nevi öğretici modda diyebiliriz. Oyuna gelen antrenman modunda oyuncular pratik yapabilecek ve kendilerini geliştirebilecekler. Bu modda oyuncular diledikleri silahı kullanabilecek ve oyun içerikleri hakkında tecrübe edinebilecekler.

Güncelleme ile oyuna gelen Mk47 Mutant adlı silahtan da bahsedelim. Oyuncuları tam bir ölüm canavarına çevirecek olan bu silah dürbünü ile uzaktan sekmeyen atışlar yapmamı, yakından da düşmanı kaçırmamamızı sağlayacak özelliklere sahip. 7.62 mm mermi çapına sahip olan Mk47 Mutant tek bir mermisi ile oyunculara 49 hasar verebilecek. Oyuncular bu silahın dürbününü diledikleri zaman değiştirebilecekler.

Oyuna keyifli bir hal katacak olan üç tekerlekli Tukshai yeni bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Üç kişi taşıyabilen Tukshai oyundaki diğer araçlara göre biraz daha yavaş özelliklere sahip. Sanhok haritasının temel yapısı ile tam uyumlu olan bu araç diğer haritalarda da oyuncuların emrinde olacak.

Son olarak oyuna bir de lazer özelliği geldi. Oyuncular harita üzerinde lazer bulabilecek ve silahlarına yerleştirerek kullanabilecekler.

PUBG - New Feature - Training Mode

PUBG - New Weapon - Mk47 Mutant

PUBG - New Vehicle - Tukshai

PUBG - New Attachment - Laser Sight

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.