Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Savage Haritası Oldukça Akıllı Özelliklere Sahip!

PUBG'nin yeni Savage haritası oyuncu sayısına göre hareket edecek.

Geçtiğimiz haftalarda test sunucularına gelen ve birinci test aşamasını başarı ile tamamlayan Codename: Savage haritası bugün ikinci test aşamasına çıktı.

PUBG’nin Savage Haritası Oldukça Akıllı 2

4×4 boyutundaki Savage haritası oldukça kaliteli bir yapıya sahip. Oyuncular için vazgeçilmez olacak olan bu harita diğer haritaların 4’te 1’i boyutunda bir yapıya sahip. Yeni haritada pusu atacak, ve tüm haritaya hakim olan yüksek tepeler bulunuyor. Bugün gelen haberler ile yeni haritanın mavi bölgesi hakkında da çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Bilindiği üzere, PUBG’de oyuncu sayısı azaldığı sürece mavi bölge olarak tabir edilen bir daralma sistemi bulunuyor. Savage haritasında da yer alan bu özellik, diğer haritaların tam tersine daha yavaş bir hareket sistemine sahip olarak karşımıza çıkacak.

Oyun içerisinde kalan oyuncu sayısına göre hareket edecek olan mavi bölge, oyuncu sayısı ile doğru orantılı olacak. Yani ne kadar çok oyuncu varsa haritada, mavi bölge o kadar yavaş hareket edecek. Tabii oyunda ne kadar az oyuncu kalırsa da bu mavi bölge biraz daha hızlı hareket edecek. Ayrıca harita üzerinde ortaya çıkacak olan kırmızı alan da diğer haritalara göre daha küçük bir alanı kapsayacak ve daha az patlamalar yaşanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.