Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Sanhok Haritası Bugün Test Sunucularında Olacak!

PUBG’nin Sanhok haritası bugün test sunucularında yer alacak.

2017 yılında Erken Erişime çıkması ile milyonlarca oyuncuya ulaşan PlayerUnknown’s Battlegrounds, yeni haritası ile oyuncuların yüzünü güldürecek.

PUBG’nin Yeni Görselleri Merak Uyandırıcı 2

Geçtiğimiz haftalarda Codaname: Savage olarak adlandırılan PUBG’nin 4×4 boyutundaki yeni haritası geçtiğimiz günlerde yapılan bir lansman ile ‘Sanhok’ ismini aldı. Oyunda yer alan diğer haritaların 4’te 1’i boyutunda olan Sanhok, yayınlanan görselleri ile oyuncuların ilgi odağı oldu. Bugün test sunucularındaki yerini alacak olan yeni harita, oyuncuların beğenisini kazanacak gibi görünüyor. Diğer haritalara oranda daha çok pusulacak yer sunan yapım, çeşitli mağaralardan da oluşacak.

Haritanın yeni yayınlanan görsellerine bakınca harita içerisinde mağaraların ve yamaçların olduğunu görüyoruz. Oyuncular için büyük tehlikeler yaratacak olan mağaralar, oyuncuları adeta içine çekecek. Çatışma sahnelerine farklı bir hava katacak olan bu özellikle, oyundaki rekabet seviyesini de önemli ölçüde etkileyecek. Oyuncular bu mağaralara saklanabilecek ve rakip oyuncuları etkisiz hale getirme fırsatları olacak. Yeni harita ile oyunculara farklı mekanlar da sunulmuş olacak. Bugün test sunucularında ki yerini alacak olan oyun, kısıtlı bir içerik ile oyunculara sunulacak.

PUBG’nin Yeni Görselleri Merak Uyandırıcı 3

PUBG’nin Yeni Görselleri Merak Uyandırıcı 4

PUBG’nin Yeni Görselleri Merak Uyandırıcı 5

PUBG’nin Yeni Görselleri Merak Uyandırıcı 6

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.