Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Mobil Versiyonuna Ait Video Yayınlandı!

PlayerUnknown's Battlegrounds'un mobil versiyonuna ait video yayınlandı. Video oldukça ilgi çekici görünüyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds bu yıl 22 milyon satış rakamlarına ulaşarak kırılması zor bir rekora daha imza attı. Henüz erken erişimde olan oyun Xbox One ve mobil platforma gelmek için de gün sayıyor.

PUBG’nin Mobil Versiyonuna Ait Video Yayınlandı 2

Battle Royale modu ile uzun bir süredir adından sık sık söz ettiren PlayerUnknown’s Battlegrounds, 12 Aralık’ta Xbox One platformuna çıkış yapacak. Aralık ayı içerisinde oyunun tam versiyonu olan 1.0 sürümü yeni Çöl Haritası’yla birlikte karşımıza çıkacak. Yayınlanmasından bu yana herhangi bir indirime ve kampanyaya girmeden satışlarına devam eden PUBG, Steam’de ilk sırada yer alıyor. 2 milyon anlık çevrimiçi oyuncuya sahip olan oyun mobil platformda da ortalığı kasıp kavurmaya geliyor.

BlueHole tarafından geliştirilen PlayerUnknown’s Battlegrounds, geçtiğimiz günlerde Tencent ile bir anlaşma imzalamış ve Çin’de oyunu Tencent yayınlamayı üstlenmişti. Oyunun Çin’de dağıtım hakkını elinde bulunduran Tencent, geçtiğimiz günlerde PUBG’nin mobil versiyonunun BlueHole tarafından geliştirildiğini duyurmuştu. BlueHole’de yaptığı açıklamalarda bunun doğruluğu niteliğinde tepkiler vermişti. Bugün yayınlanan PUBG’nin mobil videosu ile oyunun BlueHole tarafından geliştirilmesine uzak bakılıyor.

Dilerseniz aşağıdan PUBG’nin mobil videosunu izleyebilirsiniz.

スマホ版『PUBG』公式予告トレーラー

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.