Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Mobil Versiyonuna Ait İlk Video Geldi!

PUBG'nin mobil versiyonu ne zaman yayınlanacak hala belli olmadı.

30 milyondan fazla satış rakamına ulaşarak günümüzün en popüler oyunlarından birisi olan PlayerUnknown’s Battlegrounds aylardır mobil platforma da geleceğini defalarca kez dile getirmişti.

PUBG’nin Mobil Versiyonuna Ait İlk Video Geldi 1

Bluehole ve Tencent Kasım ayında yaptıkları anlaşma ile PUBG’nin mobil platform için geliştirilmesine başlamışlardı. Aylardır çeşitli çalkantılar ile gündeme gelen PUBG’nin mobil versiyonu nihayet gün yüzüne çıktı. Üç gün önce Youtube üzerinden oyuncular ile paylaşılan videoda PUBG’nin mobil versiyonuna ait il görüntüler gün yüzüne çıkmış oldu. 2017 yılının sonlarına doğru onlarca farklı PUBG kopyası türeyen mobil platform, oyunun orijinal hali ile adeta yeniden doğacak gibi görünüyor.

Oyunun geliştirilmesinin içerisinde Tencent’de bulunduğu için PUBG’nin mobil versiyonu sadece Çinli oyunculara özgü olacak. Tabii ilerleyen zamanlarda tüm dünyaya açılacak mı oyun şuan için belli değil. Ancak oyunu ilk deneyimleyecek olan hilecileri ile ünlü olan Çin oluyor. Oyunun bilgisayar ve Xbox One platformundaki hali biraz kırpılmış olarak karşımıza çıkacak. Yani oyunun bilgisayar hali birebir mobil platforma uyarlanmayacak. Bazı özelliklerden mahrum kalarak PUBG mobil platforma çıkış yapacak. Oyunun ne zaman Android ve İOS platformu için yayınlanacağı belirsizliğini korumaya devam ediyor.

PUBG’nin mobil platforma özgü yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

PUBG MOBILE PERSIAPAN CLOSE BETA ! - Ada Fitur Tambahan Helikopter, Kapal Perang, DLL

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.