Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Kış Haritası Vikendi Bu Gece Test Sunucularında Olacak!

PUBG'nin kış haritası resmen duyuruldu.

Mobil platformun en iyi oyunu olarak seçilen PlayerUnknown’s Battlegrounds dün The Game Awards’da da boy gösterdi.

PUBG’nin Kış Haritası Vikendi Bu Gece Test Sunucularında Olacak 2

Milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds Tencent’in desteği ile mobil platformda da oldukça geniş kitlelere ulaştı. Dün ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen Oyun Ödülleri gecesinde de oyuncuların karşısına çıkan yapım oyunculara bir sürpriz yapacak. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz aylarda PUBG Corp oyun içerisine yeni bir harita getireceğini duyurmuştu. Bu duyurunun ardından da Brendan Green Twitter hesabı üzerinden yeni haritaya dair bir görsel paylaşarak yeni haritanın kış atmosferine sahip olacağını belirtmişti.

Yeni haritanın adı dün yayınlanan bir trailer ile belli oldu. Kış temasına sahip olacak olan yeni haritanın adı Vikendi olarak belirlendi. Bu gece test sunucularında yer alacak olan Vikendi 19 Aralık’ta bilgisayar oyuncularına tam sürüm olarak sunulacak. Yeni kış haritası Ocak ayı içerisinde de Xbox One ve PlayStation 4 platformu oyuncularının beğenisine sunulacak.

Şuan için konsollara ve bilgisayar platformuna geleceği bilinen Vikendi haritası ne zaman mobil platforma gelecek bilinmiyor.

Oyun Ödülleri gecesinde canlı olarak oyunculara gösterilen yeni harita resmen açıklanmış oldu.

Vikendi’nin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

PUBG - Vikendi Snow Map CG Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.