Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin İlk Büyük Espor Turnuvası Duyuruldu!

PlayerUnknown's Battlegrounds'un ilk espor turnuvası 2 milyon dolar ödül havuzuna sahip olacak.

40 Milyondan fazla oyuncu tarafından adeta bir tutku gibi oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds geçtiğimiz hafta espor dünyasına yakında bir adım atacağını duyurmuştu.

PUBG’nin İlk Büyük Espor Turnuvası Duyuruldu 2

Geçtiğimiz hafta yabancı kaynaklarda PlayerUnknown’s Battlegrounds’un yakında espor platformuna da giriş yapacağını ve oyunculara milyon dolarlar dağıtacağını duyurmuştu. Çok geçmeden oyun espor dünyasına yönelik haberler ile gündeme gelmeye başlamıştı. Bugün PC Games N’in yapmış olduğu habere göre PlayerUnknown’s Battlegrounds’un ilk büyük espor turnuvası 25 Temmuz – 29 Temmuz tarihleri arasında Berlin’de yapılacakmış. Habere göre turnuvanın ödül havuzunda toplam 2 milyon dolar yer alacakmış.

Günümüzde espor’un inanılmaz derecede büyümesi ve gelişmesi oyun şirketleri arasında da rekabeti arttırmaya devam ediyor. Diğer espor oyunlarında da olduğu gibi PUBG hayranları yapılan karşılaşmaları canlı olarak izleyebilecekler. Turnuva hakkında henüz detaylı bilgi paylaşılmazken önümüzdeki günlerde detaylar paylaşılacakmış. PlayerUnknown’s Battlegrounds’un espor dünyasına girmesini teşvik eden en önemli ismin Brendan Green olduğunu da unutmadan belirtelim. Milyonlarca PUBG oyuncusu bu haberle birlikte turnuvanın detaylarını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.