Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin İkinci Büyük Yaması Yarın Yayınlanacak!

PUBG, 3 Mayıs'ta yeni bir güncelleme alacak.

2017 yılının en iyi oyunu olarak karşımıza çıkan PUBG, Battle Royale modu ile tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor.

PUBG’nin İkinci Büyük Yaması Yarın Yayınlanacak 2

Sürükleyici yapısı ile dikkatleri üzerine çeken yapım günümüzde 40 milyondan fazla oyuncu tarafından Xbox One, PC ve mobil platformda oynanan yapım, 1.0 güncellemesinden bu yana en büyük güncellemesini yarın alacak. Bu özel yama, oyuncular için oldukça önemli içeriklere sahip olacak. Oyuna gelecek dev güncelleme ile mevcut olan hatalar ortadan kaldırılırken, çok fazla değişiklikte oyunculara sunulmuş olacak.

Güncelleme ile oyundaki şehirlerde de değişiklikler meydana gelecek. 3 Mayıs sabahı tüm dünyada yayınlanacak olan güncelleme, seviyeler arasında da değişiklikler meydana getirecek. Silahların hasar oranı, silah hızları gibi özellikler arasında da dengelemeler yapılmış olacak. Yeni içerikler ile oyundaki Miramar haritasına yeni bir araç eklenecek. Bu araç dört kişilik olup, oyundaki en dayanıklı araç olacak. Ayrıca güncelleme ile SLR adında be 7.62 çapında yeni bir silahta oyunculara sunuluyor olacak.

PUBG test sunucularında yer alan güncellemeyi oyuncular yarın sabah tüm platformlarda indirebilir ve oyunun tadını çıkarabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.