Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin Geliştiricisinin Yeni Oyunu Prologue Olacak!

Brendan Greene çalıştıkları yeni oyunun adını Prologue olarak duyurdu.

Battle royale modunun yaratıcısı olan PUBG Corp, PUBG ile ortalığı kasıp kavurmaya devam ederken yeni bir oyun duyurusu ile gündeme adeta bomba gibi düştü. Geliştiricinin yen oyunu Prologue duyuruldu.

PUBG’nin Geliştiricisinin Yeni Oyunu Prologue Olacak 2

PUBG Corporation’ın Hollanda merkezli yeni oyun stüdyosu olan PlayerUnknown Productions yeni bir gelişme ile gündeme geldi. PUBG oyunu ile tüm dünyaya damga vuran ünlü geliştirici şu sıralar yeni oyun stüdyosunda yeni bir oyun üzerinde çalışıyormuş. Brendan Green ve ekibi tarafından geliştirilmeye devam edilen oyunun adı Prologue olarak belirlenmiş. Dün gerçekleştirilen The Game Awards  2019’da tanıtılan oyun yeni teknolojiler ile geliştirilmiş.

Brendan Greene yeni oyunla alakalı olarak, “Stüdyomuz, yeni teknolojileri ve oyun deneyimlerini keşfetmek, denemek ve yaratmak amacıyla kuruldu. Prologue ile birlikte fikirlerimi gerçeğe dönüştürecek yeni teknolojiler ve etkileşimler oluşturma yolundaki ilk adımlarımızı atıyoruz. Bana hayatta bir kez başıma gelebilecek, dünya çapında yeni bir şey sunma fırsatı verildi. Battle Royale türü dışında yepyeni bir deneyim oluşturmak için bir platform verilmesi harika bir hediye ve bunu israf etmek istemiyorum. Prologue yeni teknolojiler ve oynanış üzerine yapılan bir keşif. Bu oyundaki amacımız, oyunculara her oynadıklarında benzersiz ve unutulmaz deneyimler sunmaktır.”

Oyunun yayınlanan ilk fragmanında oldukça gerçekçi bir yapının bizleri beklediğini söylemek mümkün. Gerçekçi bir fırtına yaprakların uçması, ağaçların sallanması ve gök gürüldemesi kameralara yansıyan detaylar arasında yer alıyor.

prologue

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.