Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı, Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı!

PUBG'nin 6'ncı sezonu başladı. Oyuna yenilikler geldi.

Geçtiğimiz hafta yeni sezonuna dair bazı detaylar ile haberlerimize konu olan PlayerUnknown’s Battlegrounds kısaca PUBG bugün aldığı güncelleme ile 6’ncı sezonunu resmen başlatmış oldu. Oyun içerisinde rekabet kaldığı yerden devam ediyor.

PUBG: Season 6 Reveal

2017’den bu yana çeşitli sezonlar ile rekabeti en üst noktaya ulaştıran PUBG beklenen güncellemesini nihayet aldı. Geçtiğimiz hafta haberlerimizde yer bulan PUBG’nin 6’ncı sezon detayları arasında bir de yeni harita vardı.

PUBG’nin resmi kanalları aracılığı ile yapılan duyuru  da oyunun beklenen güncellemesi olan 6.1’in yayınlandığı belirtilirken aynı zamanda 6’ncı sezonun da başladığı ifade ediliyor.

Oyunun 6.1 güncellemesi ile neler geldi?

Yeni Harita: Karakin

Hızlı ve gerilim yüklü yapısı ile oyuncuları kendine hayran bırakacak olan Karakin adlı yeni harita da tempolu bir oynanış yer alacak.  Kuzey Afrika kıyılarında yer alan Karakin daha öncede belirttiğimiz gibi 2×2 boyutuna sahip olacak.

PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 2

Diğer haritaların aksine Karakin’de 100 oyuncu değil 64 farklı oyuncu hayatta kalma mücadelesi verecek. Yeni harita Miramar ve Sanhok’tan çeşitli izler taşıyacak. Her maçta harita düzeninin değişeceğini de unutmadan belirtelim.

PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 3 PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 4 PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 5 PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 6

Karakin’e Özel Siyah Alan

Oyuncuların yeni felaketi olacak olan Siyah Alan binaları yerle bir edecek, dumanı tüten harabelere çevirecek. Bu alan sadece Karakin haritasına özel olacak.

Siyah Alan ile binaların güvenilirliği kaybolacak ve oyuncular yer değiştirmek zorunda kalacaklar. Harita üzerinde yer alan binalar da her maçta yer değiştirecek.

PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 7

Karakin’e Özel Yeni Fırlatılabilir Bomba: Yapışkan Bomba

Yapışkan Bomba ile harita üzerinde kuşatma oyununu değiştirebilecek, rakiplerimizi şaşkına çevirebileceğiz.

Yapışkan Bomba ile harita üzerinde yer alan bazı duvarlar ve yerler patlatılabilecek, yok edilebilecek.

PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 8

Unutmadan belirtelim oyun içerisinde bazı zayıf duvarlar artık mermi geçirgen olacak.

PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 9

Yeni Araç: Motorlu Planör

Oyuna yeni eklenen Motorlu Planör aracı Erangel ve Miramar haritaları üzerinde belirecekmiş. İki koltuğa sahip olan bu araç oldukça hızlı olacakmış.

PUBG’nin 6.1 Güncellemesi Yayınlandı Oyunun 6’ncı Sezonu Başladı 11

10 adet Motorlu Planör, 40 konum arasında rastgele olarak belirecek. Bu araç ile oyuncular 65 km hıza erişebildikleri zaman uçmaya başlayabilecekler. Ne kadar hızlı giderseniz aracın yakıtı da o kadar hızlı tükenir. Bu araç harita üzerinde yakıtsız olarak belirecek. Planör’ü kullanmak isteyen oyuncular yakıt takviyesi yapmak zorunda kalacaklar.

Güncellemenin tüm detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.