Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin 5’nci Sezonu Yeni İçerikler Getirecek!

PUBG Season 5 hakkında detaylar oyuncular ile paylaşıldı.

Bu sabah mobil oyunculara 0.15.0 güncellemesini sunan PUBG Corparation bilgisayar ve konsol oyuncularını da unutmuyor. Yakında PUBG’nin 5’nci sezonunu oyunculara sunacak olan geliştirici ekip yeni içerikler hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

PUBG’nin 5’nci Sezonu Yeni İçerikler Getirecek 2

Sıradaki dönemsel içerikler hakkında detaylı bilgi paylaşımında bulunan geliştirici ekip yine nefesleri kesecek bir sezonu karşımıza çıkaracak. Yeni sezon ile birlikte oyuncular artık takım arkadaşlarına yardım etmenin ve eşya fırlatma mekaniği ile düşmanları etkisiz hale getirmenin yeni bir yoluna erişebilecekler. Oyuncular güncelleme ile birlikte takım arkadaşlarına enerji içeceği fırlatabilecek, rakiplerini tava fırlatışı ile etkisiz hale getirebilecekler.

5.1 güncellemesi ile oyunculara sunulacak olan yeni sezona ek olarak Survivor Pass yeni ödüller, görevler ve daha gelişmiş sistemler ile karşımıza çıkacak. Oyuna gelecek olan Survivor Pass: Bandlands ile zorlu çöl hayatı bizleri bekliyor olacak. Ayrıca oyunculara farklı kostüm ve silah kaplamaları da sunulacak.

Oyuncular normal modda Miramar haritasının tarihini keşfedebilecek ve topluluk ile bir araya gelebilecekler. Unutmadan belirtelim, Miramar haritasında da çok sayıda iyileştirilme yapılmış olacak.

Tüm bunlar ve daha fazlası 23 Ekim’de yayınlanacak olan 5.1 güncellemesi ile oyuncuların beğenisine sunulacak. Güncelleme konsollar için 29 Ekim’de yayınlanacak.

PUBG - Season 5 Reveal

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.